Ingen trogen bloggare längre, men..

Jag tappar liksom suget när jag läser andras babbel om familj och vänner, roliga saker och så. Det är och kommer alltid vara en stor bit av mitt liv som fattas. Jag kan tänka mig att mitt liv kan liknas vid en förlamad eller på något annat sätt handikappad, man blir låst. Jag är låst att inte kunna tänka vissa tankar, göra vissa saker.. för att det är för svårt rent psykiskt. När alla andra går hem, vart går jag då? Det här är inte mitt hem. Mitt hem har alltid varit fullt av stim och ljud, allting har alltid varit upptaget, toaletterna, telefonen, datorerna.. Nu har jag allt för mig själv, i princip. Fyfan säger jag.

Dagen i sig har varit väldigt lyckad fram tills nu. Hade sista idrottslektionen imorse, hur rolig som helst! Fick dessutom MVG i idrott & hälsa A. :) Sen hade vi biologi på kemin. Viveca ringde (Franskaläraren) och frågade mig när jag skulle göra muntliga nationella. Det fick bli efter biologin, vi babblade lite franska, sen när det var klart svävade vi som vanligt ut på en massa andra diskutioner. :P Klarade franskan även i år, och nu är den slut! :D Återstår bara att åka ner och nöta in. Sen blev det lite lunch, vi satt i skuggan på gräset och lyssnade på musik, mycket härligt! Sen blev det en biologi till, fick reda på ännu ett MVG i Naturkunskap A och låg väldigt bra till att få ett i Biologi A också!! Så härligt!!

  Jag och Erica sprang till bussen, åkte hem i en smällhet buss. Hann innanför dörrn, slängde på min minsta kläderna jag kunde hitta, det är fan inte roligt att gå i jeans. Sen hämtade Erica mig, DUKTIG som hon är klarade hon både uppskrivning och uppkörning på första försöket! Åkte och hämtade Carro o David för att sen susa iväg till Örebro;) Fick shoppingfnatt och drog till med en fotlänk, lite prylar till personalfesten; peruk, ansiktsfärg och en tuta! Köpte en lila klänning, mycket fin! :) Sen köpte jag en bikiniöverdel som jag har längtat efter! Drog hem, fick dock inte bada för Erica, hon orkade inte köra in vid Lanna:P

  Och så var man hemma. Ringde Anna & Sabina men dom svarade inte. Ringde Björn, men han och Petra hade druckit så dom kunde inte komma och hälsa på.. Ringde även till Micke vilket blev min räddning för en stund..<3 Han ringde upp lite senare efter att vi hade lagt på för att berätta att han var på väg till Niklas, hela samtalet slutade med att han TYDLIGT suckade av avsky för mitt prat, det blev ett kort och snabbt, otrevligt, avslut. Tack..

  Uppenbarligen var min lille vän lite lyhörd idag, fick ca 5 min senare ett förlåt-sms. Det uppskattades..

  Och imorgon fyller JENNIE 18 ÅR! Hon har bjudit oss på kalas på kvällen ;) Det ser jag verkligen fram emot!
 
  Och kvällen ska jag tillbringa med en promenad, kolla på tv, ta en dusch och läsa min älskade bok. (Hihi nöörd) Nej men "Män som hatar kvinnor", en äkta bladvändare ;) Och mina små vänner får gärna höra av sig, sitter nämligen ensam hemma ikväll också..:/ Hej så länge!

Och så en influensa på allting

Är det inte typiskt?
Vaknade i tisdags morse. Denna tisdag som var så viktig. Vi hade kemi B, halvtidsprov på morgonen, sen hade jag ett franska muntliga nationella på eftermiddan, sen skulle vi med elevrådet göra i ordning baksidan på IV. Såg faktiskt fram emot det! Hur som helst så vaknade jag, täppt i alla hål som finns på huvet. Fatta inte speciellt mycket pga all feber. Pappa skulle väcka mig men det fick typ inte, när han fick höra min hosta, lät han mig vara. :P Inte ens när han fick reda på att jag hade allt det där o göra lät han mig gå till skolan. Så jag sov totalt 1,5 dygn. Var alltså hemma igår också..

Idag mår jag bättre, men kunde inte sova nåt i natt. Så är trött som ett as efter knappt 4 timmars sömn. Ajaj, nog om det!

Fick mitt underbara schema för juni från donkan, det blev totalt tre dagar ;D Skönt!

Tänkte försöka åka till Orust nästa helg också, skulle ärligt talat va skönt att åka ner själv om ingen vill följa med..så underbart där nere.

Näe, nu måste man springa till bussen igen. VIlken jävla tillvaro man har egentligen :)

Födelsedag, elevråd mm.

Hej på er!

Ska börja med att berätta att min fotbollsträning gick okej! KOnditionen är inte den bästa, och inte tekniken heller, men det ska nog ordna sig! :)

Nu har vi haft vårat lilla årsmöte med elevrådet! Och jag måste säga att jag ångrar mig djupt för allt ont jag någonsin sagt om Mlin Persson, vår ordförande. Jag har underskattat dig, det är aldrig lätt att ha o göra med en hög med folk som själva gärna vill föra ordet, bestämma osv. Sanja hade gjort världens plan om vilka vi skulle nominera till styrelsen nästa år.. David Söderholm till ordförande, Martin till vice ordförande och mig till sekreterare. Men elevrådet skulle komma med sina förslag först.. "Och till sekreterare har vi valt att nominera Anna Bengtsson!" (????) :D Kors i taket! Såå jag blir sekreterare nästa år eftersom jag var den ända nominerade haha! Martin o Sanja har tydligen gått ut offentligt nu med deras sexuella relation, eller vad det nu är?! haha Sanja trodde att hon hade Martins fulla stöd i alla frågor men han råkade säga emot henne i en .. då hör man Sanjas röst ur en fullständig tystnad "Nu blir det inget sex på TVÅ månader!!"  Haha jaa är vi förvånade?

Sen var det födelsedag igår!! O oj vad nöjd jag är! Fick mycket fina presenter, umgicks med ALLA mina bästa vänner! Fick mina efterlängtade lila tröja, diamantörhängen, skor, en klänning, shorts, solbrillor, 7 chokladkakor mm. ;D

Äh jag har ingen ro i kroppen eller känsla för att skriva, märks det kanske? Det är någonting som känns fel och kommer alltid att göra. Nu är jag lika gammal som Axel blev, i siffror iaf. Allt är är bara så fel, så jävla märkligt.

Mod & Fotboll

Livet är ett ÄVENTYR!

 Kors i taket! Ska och provträna lite i Bråten imorrn! :D Var o kollade på deras match mot Villastaden förut och tog modet till mig att prata med tränaren som inte lät allt för negativ till min önskan att få börja igen :D Kändes sååå bra:D Det är så fruktansvärt jävla roligt att spela!

  Nu ska jag göra ett litet engelskaarbete tänkte jag.. På tal om det!! Hahahaha! Igår så skrev jag brev till min värdfamilj i Abingdon! Ni vet hur man stavat till vilket på engelska? -Which.. och vad heter häxa? -Joo, witch. Och vad skriver jag? -Joo: You sound like a very nice person witch I think is very important. MOHAHA! Som tur va hann jag upptäcka mitt misstag innan jag tryckte på "skicka". Hade nog inte varit så populärt om jag hade kallat henne häxa :D

 Om 3 dygn är älskling här också, längtar efter dig! Kan ni inte kommentera med namn så jag vet vilka det är som läser? Det skulle vara väldigt kul, cause I'm Nyfikon you know ;D Hej så länge!

Bort med obehaget.. NU :D

Andas, det känns bra. :) Mamma är snällare och vädret uppmuntrar mig, trots att det var lite kallt idag. Har lite halvsköna lektioner, jobbar lite osv. :P Jobbade igår.. Snälla McDonald'sgäster, ha TÅLAMOD! Vi är också människor?! Haha jag svettades som en gris o fick skäll av VARENDA gäst som fick vänta mer än 20 sekunder.:P O så sköts min utbildning upp.. ovanligt. Allvarligt, bryter dom löftet om att jag ska få den inom 2 veckor så säger jag upp mig :P Då får jag gå en sommar utan pengar men jag slösar iaf inte bort min tid på att få skäll och stå och svettas inomhus i stekos hela dagarna ;P Jag trivs att jobba där när alla är lika trevliga som jag :D:D Haha!

Sitter o lyssnar på aaaaaaasbra musik o har precis städat mitt rum, det känns bra! I helgen kommer älskling + en massa andra HOPPAS JAG ;D Jag fyller nämligen sjutton år! hihi

Dessutom funderar jag starkt på att börja med nåt kul snart .. fotboll? Eller kanske börja dansa igen? Det var faktiskt en av Mickes kompisar som fick mig att börja tänka på detta.. vill verkligen börja spela fotboll igen men jag känner mig alldeles för kass.. :P

O så måste jag ge en tanke till min lilla guldfisk. Han har levt i mitt akvarium o kämpat o kämpat, för där har det inte varit så lätt alla gånger.. Visserligen har han ätit upp sina kompisar men han blev väl galen när han simmade omkring i grönt vatten hela dagarna:P Hur som helst, jag gjorde det rent o snyggt o släppte i en kompis som han inte skulle kunna äta upp, Egon, en ål, tillsammans med två lika stora fiskar som min guldfisk. Dom såg ut att trivas med varandra så jag åkte o jobbade .. Väl hemma gick jag upp o skulle stoppa ner lite mat till dom o såg att min guldis inte såg ut som han brukade.. HAN SAKNADE ÖGON! :O JÄÄVLA åljävel! :'( Han simmade liksom omkring utan ögon o levde!! Så jag började skrika på pappa o fick gråten i halsen! Pappa kom upp i fick tag i honom o spolade ner honom i toaletten :( R.I.P firren.. :(

Fick även ett nytt akvarium, ca 3 ggr så stort, alltså typ 70 liter eller nåt sånt :) Ska åka o handla lite nya stuffs imorrn, putsgrejjer till glaset, munstucke till pumpen, nya växter, nån mal o några fräna fiskar som ÖVERLEVER. :P O så blire jobb imorrn också.. :P Jodå, så att .....
Pusshej :D

Underbart

Älskar det här vädret! Det är synd bara att man ska gå i skolan all den tid som solen är framme.. Har suttit i bänken idag från klockan 8.00 till klockan 17.00. Det är 9 härliga timmar ;D Haha! Matte C slutprov imorrn så det blev lite extra plugg.

Råkade somna klockan fem igår :O Vaknade en gång vid 21, ringde Micke lite snabbt. Vaknade igen vid 02:30 typ, ringde Micke även då (A) Vad skulle jag göra utan dig? :)

Konstigt nog är jag lite trött idag.. Måste plugga lite till innan jag lägger mig men måste få vila lite först .. eller eventuellt ta en promenad? :) Det ska jag nog göra!!

I helgen blir det jobb och så 18års fest hos Carro :) Sen nästa helg kommer älskling hit, då ska jag ha lite kalas för mina vänner o deras respektive + några till kanske :D Längtar, det är så sällan vi har tid för varandra .. lite därför är det bra att fylla år (A) Då kan man näst intill tvinga er ;D haha ;)

Livslusten är tillbaka i alla fall! Våga nu inte komma o sabba mitt humör ;P Gör inte mina vänner illa och tafsa inte på min pojkvän så ska även jag kunna vara lycklig ett tag :) haha



Ut i vårvädret8-| Hej hej!

Helgen

Jaaani.
Är så arg på mig själv att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vill ta ut det på någon men allt är bara så jävla mitt felså det finns inte!!
Kunde åkt med Björn och Petra hem igår, gratis. Men ville stanna hos Micke lite till så jag tänkte offra 200 för att få stanna lite.. beställde biljett imorse MED ombokningsskydd!! 14:53, fick för mig att det stod 15:53. Kompå att jag borde kolla en extra gång när klockan var 14:50 o naturligtvis hann jag inte boka om till klockan slog 14:53. HAAAAAAAAAAAT! Så nu kostar resan helt plötsligt drygt 380 spänn istället för noll. Har lagt ut över 3000 spänn på en vecka och jag har inte ens köpt present åt Micke, Sabina, Jonna eller Becca än. Jag är allvarligt talat störd i huvet. Vad fan ska jag leva på nu då hade jag tänkt mig? ÅÅh, andas. Nu ska jag ner o försöka va snäll mot min pojkvän dom sista timmarna innan jag åker. Skriver nåt när jag är hemma kanske.. hej så länge!

Gamla, gamla Karlskoga.

Det här är inget liv.

Imorrn åker jag till Trollhättan igen. Får åka med Björn och Petra ner. Hur man än vrider och vänder på det är familjen alltid viktigast. Så är det nog..

Och jag älskar fortfarande min Micke.. vi ses imorrn, hoppas jag<3

Vill också rikta min uppmärksamhet till alla gamla vänner. Det är er
(Anna Amanda Sabina Madde Jonna Becca Jennie) jag känner mig trygg med. Tack för att ni finns!

Fortsätt gärna kommentera, det värmer <3

-----

Eventhough I really love you I'm gonna smile cause i deserve to!

Varför tillåter jag ens mig själv att må såhär? Jag är stark, jag är så jävla stark! Jag vet det. Men ibland är det svårt att visa det för mig själv.. Efter ett drygt halvår dränkt i sorg är det dags att jag tar mig samman. Och jag ska vara arg istället för ledsen! Och jag ska säga vad jag tycker och tänker om alla dom där tjejerna, det förtjänar jag! Sen NÄR blev jag så ynklig?! Fyfaaaan. Ska ner till Trollhättan om en stund, kommer att få sova en natt ensam hos Micke. Jag ska inte gråta, jag kommer inte att göra det! Jag klarar mig själv. Och jag tänker inte be om ursäkt för att jag finns. Jag tänker inte tänka efter och må dåligt över varje tugga, jag tänker käka Mc Donald's när jag själv tycker att jag ska det.  Och jag skiter i att det regnar!! Jag tänker göra allt en vanlig flickvän får göra, och jag tänker inte ta mer skit. ALDRIG MER! Jag ska bli älskad villkorslöst, VILLKORSLÖST!

Vi ses =)


RSS 2.0