Nytt år innebär ingenting...

Jag konstaterade faktiskt det när jag vattnade blommorna förut. Jag ahr tänkt sådär flera år i rad nu att  "Åh vad skönt det ska bli med nytt år, för då kan man glömma det gamla." Men så länge jag lever på det här viset kommer jag plågas av mig själv och mina beslut. Kan inte allting bara få ett slut någon gång? Man får lov att deppa sönder ibland.

Tryggheten

På sommaren brukar GalenAnna ta över och göra sina busiga och hysteriskt roliga misstag, men den här sommaren har jag ju allt jag vill ha. Förut brukade det alltid kännas som om jag inte hade något att förlora men nu är det annorlunda. Jag vill inte längre ljuga för min mamma och pappa, just därför att dom har börjat bete sig som riktiga föräldrar.

Ett tag sedan

Jodå. Jag ÄR en annan människa. Jag vill ge allt för att bli läkare och bo i en fin ljus villa med mina barn o min man, bil o hund o katt. Jag längtar tills jag kan sitta där med mitt fasta jobb, dricka vin på kvällarna, åka på semester på somrarna. Leva tryggt. Hur var det för två-tre år sedan?
  Jo, det var då jag ständigt söp till jag spydde. Drömde om ett jobb som bartender på nån partyö i medelhavet. Tänk så man kan förändras.
  Men jag är samma lilla djävulska bitch i mina egna ögon. Jag har funderat mycket över sådana tjejer som bara har killkompisar. De som brukar säga att de kommer bättre överens med killar. Men vem fan gör inte det? Jag menar, hur skulle det se ut om killar sprang omkring o snackade skit om allt o alla? Dom (dom flesta, ibland får man generalisera lite) är inte sådana som oss tjejer. Men bara för den saken skulle springer jag inte omkring och bli bästa kompis med varenda kille jag träffar. För jag vill inte smitta av mina skitsnacksbaciller på alla killar. Jag vill låta dem vara just killar. Med detta ett litet undantag för min älskade pojkvän. Det är honom jag numera vänder mig ut-och-in inför och jag tolkar hans svar stundvis som att han tycker det är jobbigt. Men vi älskar varandra.. och så som jag får stå ut med hans mobilberoende får han stå ut med mitt ständiga behov att babbla. Vi lever i symbios, vi två. :)
  Idag har jag en sådan träningsvärk att jag inte kan gå normalt, bokstavligt talat. Vi var en sväng i Örebro och det gick lagom långsamt för mig att ta mig från affär till affär. Jag fick ett par skor, ett bar balerinaskor. Och bara för att sticka ut från mängden tänker jag inte säga vad de kostade. haha! Typiskt tjejer det också har jag hört. På vägen hem svänga vi in på konsum och köpte en godispåse, några blommor och lite mat. Så nu ska jag fixa lite här uppe. Sedan ska jag väl sätta mig med en del matte.. insåg just att jag missade fyra avsnitt av andra avenym :( hehe .. Ha en trevlig dag allihopa! (Båda två, eller max tre som läser detta.... :P)

RSS 2.0