Sliten

Satt på en rätt så oanstängande workshop i fastighetsjuridik imorse. Insåg att jag knappt har någonting alls inbokat den här veckan.. undrar om det var lite undermedvetet som jag satte stopp för min planering. Det har varit helt vansinnigt mycket det senaste. Räkningar, gamla missade tentor, oinskickade kvitton och godispapper låg i en ända röra imorse.. på skrivbordet, sängen, bokhyllan, golvet... Har äntligen börjat strukturera lite. Egentligen vill jag be någon om hjälp att styra upp allting, skulle kanske kunna ta hit mamma. Hon är ju bra på sånt. Men trist nog vet jag med mig att mitt kontrollbehov skulle ta över till slut ändå. Jag är bara så jävla trött!

Samtidigt som jag känner att jag knappt orkar hålla huvudet uppe av alla problem kan jag inte låta bli att inse hur bra jag har det. Jag har det mesta jag kunde önska mig för ett halvår sen och ska absolut inte klaga. Det ända som ger mig lite huvudvärk är boendesituationen, som jag hoppas få bukt på efter sommaren. Varför i helvete flyttade jag hit? Vad tänkte jag med? Och VAD fick mig att köpa en jävla loftsäng som jag efter mycket om och men lyckades bli av med efter 3 månader! Haha, stackars jävel som fick ligga i den sen. Han ringde och mumlade att man blir ju för fan sjösjuk här uppe.

Annars då; blir ju äldre här i veckan. Tänkte alltså ta några mogna beslut i år och lösa alla mina problem. Räknar med att kunna flytta tillbaka till Sollentuna inom en snar framtid, bygga kök och eventuellt göra något åt badrummet. Drar ner på jobbet till hösten och ska jobba lite mer på mina relationer.

Börjar med att ta en heeelt ledig kväll.. ska knalla bort till Ica och hitta på nåt att äta. Lite keso, frukt och eventuellt lite choklad eller nötter.. kolla på en dramafilm och sova tidigt. Upp tidigt imorrn och åka till Uppsala, träna lite med Mellin och käka lite. Eller göra ingenting.


RSS 2.0