En födelsedag kunde knappt bli sämre

Blev 16 igår ... hurra. Vet inte om jag ska börja med det dåliga eller det bra..
  Amanda Anna Sabina Jennie Jonna Becca Erika Madde o Johan kom hit igår.:) Vi käka mat o skratta nästan ihjäl oss, hade hur kul som helst!! Var nöjd åt min mobil hela dan haha, K800i, ska försöka o inte bli en poser bara för att jag har en bra kamera nu ;) haha vilken tönt jag är! Fick 2 fiskar också, två malar, precis vad ja behövde :) Nu slipper min guldis alga igen:P Fick en massa annat kul också, TACK <3 :D
  Sen det mindre roliga .. vet inte hur långt jag ska gå in på saken för jag vet fan knappt själv vad som har hänt. Har trott att allting har varit hur bra som helst i princip, att det ska bli som vi har sagt, att vi ska träffas snart snart, o att vi ska på hos varann i sommar. Men då va det något vi skulle prata om, något dåligt, men inte igår eftersom jag fyllde år. (sätt in er i min situation där så kan man nästan fatta att man bara vill veta!!) slängde på luren som jag gör när jag blir chockad, mållös....rädd! Dum som jag är ringde jag naturligtvis upp en gång till..hur som helst så är det nån som skriker att det är slut, och det är inte den som borde göra det..

Jag kan lova dig Michael, att nu vet jag vad ångest är ..

When love becomes sacrificing

Det gör så ont .. O jag som lovande mig själv att aldrig mer sjunka så här lågt!! Jag vet inte vad jag ska säga för att inte låta tjatig men det jag vill få fram är att jag bryr mig. Men snart gör jag inte det längre .. Älskling jag orkar snart inte mer..

RSS 2.0