Det ser ut som en sommardag :)

Men kommer man ut är de kallt som as. Det är lite synd..men man får tillräckligt me energi från ljuset att man faktiskt kan gå ut ändå. Det är det jag sitter o funderar på om man kanske ska ta o göra. Vakna liksom nu?
  Igår var det trevligt! Jag åkte hem till Anna i stan o vi satt o sjöng med till MTV som två fjortisar. Skratta så det kändes som magen skulle försvinna! Fan vilka töntar vi är! :)
  Sen gick vi till replokalen o satt där en stund. Fick ganska snabbt en öl uthälld i knät, haha! Va hemma rätt tidigt..

Fick tillbaks mitt matteprov i torsdags vilket berättade för mig hur mycket MER tid jag måste lägga ner på skolan. Okej, jag skulle NOG klara slutproven i alla fall enligt Gus, men kommer man med ett starkt MVG från nian känns det lite ovettigt o få bara G nu. Ett VG skulle nog sitta ganska bra ändå..
  Det kommer komma så jävla mycket prov nu. Har till och med varit lite töntig o skrivit ut en almanacka från skolans hemsida där alla prov, lovdagar, studiedagar och sånt står med på, ska fylla i min egen skit där så småningom. I maj kommer proven komma varannan dag eller nåt, o då gäller det att man inte har haft för många såna här dagar, fina och promenadvänliga (A) Äh jag får ta tag i det där..

Nu ska jag äta frukost! Mmmmmmm va gott det ska bli :D Hej hej

Och livet ÄR ett äventyr!

Igår sa mamma att Leif och Alvar ska komma upp hit till Påsk. Jag tyckte det skulle bli kul att träffa dom igen, men tänkte inte så mycket mer på det just då. Igår när jag skulle sova, kom jag att tänka på Mayvår. Det kommer fortfarande tårar av att tänka på henne. Varför just hon?! Det är få människor som lever av glädje för andra människors vinster och lever nöjd och glad med sig själv. Hon hade ett lugn som smittade av sig. Jag saknar henne!
  Till slut somnade jag i alla fall. Men tankarna har inte släppt mig än. Och nu fick jag syn på dagens horoskop för oxen:
"Försök att göra nånting annorlunda i dag. Du vill lära dig nåt nytt. Livet ska ju vara ett äventyr!"
Det är precis som hon visste hur jag kände igår, och ville ge en påminnelse om att hon faktiskt finns där.."Livet är ett äventyr!" var precis vad hon lärde mig. Och jag har varit glad ända sen jag insåg det! Vet inte om jag gråter för att jag är ledsen eller om det är för att jag är lycklig. Hur som helst behöver man få gråta ibland.

  Idag var det friluftsdag i skolan. Kom dit strax efter 10 och spelade basket, fotboll och lite innebandy med 3orna och Jennie innan min arm nästan dog. Det kändes som den gick ur led eller nåt, tror det är på grund av träningsvärken som jag fick av Body Pumpen igår. Den var inte o leka med! Alla stod med minst 5 kg på varje ände av stången o svettades som grisar, vilket man kan förstå. Det roliga var att jag stod med typ 1 kg på varje ände och svettades lika mycket!

  Jag har en oro som ganger i magen. Allt om min framtid! Jag är stressad för att jag inte har något säkert sommarjobb än, för att mina betyg ska gå åt helvete så att jag inte kommer in i Västerås, för mig mage som bara växer, för kärlek, familjen, traktorkortet, pengar mm. Det känns liksom som att det är för mycket för att över huvud taget oroa sig för. Jag skulle behöva en personlig assistent som tvingar mig att plugga när jag måste och sånt. Eller att man nån jävla gång fick ett uppriktigt "Va duktig du är!" av mamma o pappa. Jag känner mig hopplöst osynlig just nu.

  Imorrn är det i alla fall studiedag. Ska gå upp tidigt och plugga det jag måste, sen ska jag försöka göra nåt vettigt av dagen. Kanske åka en sväng till Örebro?

  Usch det ända jag vill ha är en varm, stadig kram och någon som säger att det inte är någon fara, att allt löser sig, att jag inte ÄR lat och oduglig och att jag aldrig kommer bli lämnad ensam. Men det finns ingen som kan lova dom sakerna, vad som helst kan hända....men en kram vill jag i alla fall  ha. Måste lägga mig o tänka på nåt annat.

Btw, kommentera gärna så jag vet vilka som läser.

Välkommen till min nya blogg!

Allt e som vanligt. Sitter o lyssnar på musik och e på internet för att förtränga en hög med läxor. Idag har jag faktiskt pluggat på riktigt. Gjorde matteläxan och en del franska ..
Gårdagen: Amanda och Malin kom hit. Jag tog en dusch o till slut mötte vi Anna..kom tillbaks hit och började dricka lite. Sen kom vi på att vi skulle till Steff. Björn satt utanför så vi kunde ju åka med honom tänkte jag, frågade o det gick bra.  Det var bara det att dom hade åkt nästa gång jag kollade ut .. Så vi tog bussen ner. Sen kom vi in o då sitter han där! Usch va störande! :) Vi satt o drack o sådär, de va helt okej! Sen stod Emil på balkongen, fick syn på nån som gick o lyste med ficklampa vid bilarna, fick ryck o flög ut genom dörren för att han trodde att det var nån som gjorde inbrott! haha! Jag och Steff flög efter men det visade sig att det var nån stackars gubbe som letade efter sin katt.. Det kan inte ha vart kul för honom o få Emil hyttande mot sig! haha
  Sen kom vi iaf fram till att vi skulle upp till Danne i skogen .. Det var en liten drös där uppe också, men jag stannade kanske 10 minuter, sen åkte jag med ner igen. Då var de dags o titta till 18 års festen på stinavägen. Jag blev INTE förvånad av att den va slut redan 23:45 typ .. Allt var i sin ordning;) Jag gick hemåt.
  Ringde min lille vän från Trollhättan. Nån annan svarade o jag kände att jag blev omkringkastad :P Okej, ingen var otrevlig o jag var riktigt underhållen där ett tag. Men efter att ha legat o lyssnat på "VÄNTA LITE!" i några minuter la jag på. Inte ens ett litet förlåt-sms fick man :( Men men :) ringde upp vid halv 5 på morgonen efter ett gulligt sms, så fick man prata med ett fyllo en havltimma :)
  Gick upp vid 9, lagade pannkakor. Sen fick jag för mig att jag skulle ut o springa. Jag sprang kanske 2 km sen började jag gå, fick så jävla ont i halsen! :S Sen jag kom hem har jag tagit det hur lungt som helst .. Eller jag var ute o gick med Amanda en sväng nyss, diskuterade idioter :) "Vi ska fan åka på de där forssläppet eller va det heter!" haha

Måste börja träna o äta lite nyttigare .. man mår inget bra av det här.. Men jag är allmänt lycklig!
  Längtar till sommarn så ja dör snart! Av nån anledning så kopplar jag Ronny&Ragge till sommarn! Förhoppningsvis blir det här året, ett år att minnas. Vill så gärna flytta till Västerås o allt det där! 
 
Dags o plugga lite mer innan Paradiset början! Hej hej!

P.s Älskar min Micke hur mycket som helst! <3

RSS 2.0