Summering

Jaa. Jag flyttade alltså till mina alldeles underbart fina sexton kvadratmeter i norra Vasastan. Många problem lättades från mina axlar. Jag kan faktiskt ärligt säga att jag har varit lite lyckligare sedan dess. Frågan är ju då om det beror på det eller allt annat som har hänt. Är det så att jag blev nyttigare och tränar mer? Nej. Är jag mera självständig och kan klara mig själv? Nepp. Faktum är att jag nästan inte alls längre brukar min fina lägenhet. Jag har nämligen tagit en del av mitt pick och pack, och efter många turer så smått börjat göra mig hemmastadd på Palandergatan, Skärmarbrick. Återstår att se hur allt utvecklar sig.

Status i livet...

Jo. Sitter på mitt sista moment i skolan, C-uppsatsen. Gör praktik 3-4 dagar i veckan och ska ägna resten åt att skriva. Jag har världens bästa ämne, men kan liksom inte riktigt komma mig för att producera text. Hör Peters röst eka i huvet varenda gång jag sätter mig. "Du kanske skulle ta lite mer kommando." Jajajaja jag KAN men ... jag vet inte vad det är som hindrar mig från allting just nu. Det känns rätt motigt.

Till råga på allt är jag själv hemma, har varit hela dagen. Har inte så mycket som en krona på kontot och jag klättrar på väggarna. Måtte jag styra upp livet, ta mig i kragen och.. ja, ni vet, allt det där. :)

RSS 2.0