Just dance!

Stööön. Lady Gaga-Just dance....en låt som nu på senare dagar har tagit mitt hjärta med storm ;) Man bli så glad! Det gäller att finna såna där små pärlor i livet, såna som får den nästan bokstavligt talat grå vardagen att bli mera tilltalande!

Mycket har hänt....

Skolan har börjat och jag är redan en bra bit efter vad jag egentligen borde, men men.... det är sånt som händer! ;D I helgen var vi hos Sabbe i skogen och mös, söp osv. Vi satt vid köksbordet och körde det roligaste "ölspelet" nånsin!! Kommer inte ihåg vad det heter men man drar igenom en kortlek och olika kort betyder olika saker.. Så dom "egna reglerna"  vart lite väl utdragna och överdrivna som att säga "How are you doin'", flirta med någon vid bordet och sen berätta  nån slags snuskig hemlighet innan man drack. Lite lagom fjortis sådär men fan va kul jag hade :D Till slut var den någon som kläckte ur sig "Vafan, du blir ju aldrig full...drick nån gång!" Menat till mig och jag tänkte, vafan....Behövde inte svepa särskilt mycket innan jag var ur kontroll.... det bidde svart så att säga:P Men det var kul så länge det varade!! Haha..

Och jag har klippt mig, känns annorlunda men är rätt nöjd.. på fredag blir det köpa nya klääääär. Härligt...Laddar upp nån före- och nån efterbild på håret..så får det bli mer text när jag har sovit ut, känner mig helt groggy.


Skolstart osv.

En rätt så lugn dag, upp och hoppa vid 9. Vid halv tio kom Erica och Oscar och hämtade mig och släppte av mig och Erica på skolan. Lite busskort, schematjafs och annat återstod att avklara innan lunchen; det bästa på hela dan! Lång rast.. typ två timmar.. sen blev det matte med Gus och Kemi lab med Lena.. sen var dagen avklarad. :) Skulle egentligen simma men hade glömt plånboken hemma, så det blev inget. Åkte hem och hjälpte Björne att rensa lite i garaget sen skulle jag och Takida (Petras vovve) ta en liten promenad men hon ville verkligen inte släppa Björn ur sikte! Så jävla söt är hon, älskar den vovven!! :D Sen åkte jag och Björn ner till Axels grav och tände ett ljus.... det var grymt mycket fina blommor och ljus där idag! :) <3

Nu på eftermiddagen har jag också klippt våran blöta gräsmatta med en eldriven gräsklippare.... fyfan va arg och svettig jag var, jävla sladd!!

Nu blir det lite tv mys med glass o så... :) Pusshaj!

Gone.
She's gone.
How do you feel about it?
That's what I thought;
you're real torn up about it.
And I wish you the best but I could do without it.

And I will because you've worn me down.
Oh I will because you've worn me down.

Worn me down like a road.
I did anything you told!
Worn me down to my knees.
I did anything to please but you can't stop thinking about her!
No, you can't stop thinking about her.

And yo
u're wrong.
You're wrong!
I'm not overreacting!
Something is off.
Why don't we ever believe ourselves?
And I, Oh Iie....
I feel that word for you.

And I will because you've worn me down.
Oh, I will because you've worn me down.

Worn me down like a road.
I did anything you told!
Worn me do
wn to my knees.
I did anything to please but you can't stop thinking about her.
No, you can't stop thinking about her!

She's so pretty..
She's so damn right!
But I'm so tired of thinking about her again tonight!

Worn me down like a road.
I did anything you told!
Worn me down to my knees,
I did everything to please you!

Worn me down like a road..
I did everything you told me to do bu
t you can't stop thinking about her.

No, you can't stop thinking about her.
Everything you told me to do
No, you can't stop thinking about her!
No, you can't stop thinking about her!
Can't stop
Stop thinking about her
Everything you told me to do

No, you can't stop thinking of her!



Ett år sedan nu, Axel..

Och för att varje år bli påmind när sommaren är slut. Det är inte vilken dag som helst, utan skolstarten.... det var då "det" hände. Min älskade, underbara, perfekta, roliga, omtänksamma och alldeles egna storebror somnade för alltid. Det här är en väldigt hemsk tanke, och jag antar att den cirkulerar i allas huvuden som har förlorat någon; Hur ser han ut just nu? Finns kroppen fortfarande kvar eller har allt blivit jord? Kan man ens urskilja att det har varit en glad och livlig sjuttonårig kille? Vill man ens veta.... Hur som helst ska jag försöka att våga mig ner till graven imorgon med en blomma eller något. Det har alltid varit jordens mest ångestladdade ställe, näst efter Sahlgrenska.... undra om det alltid kommer att vara så. Jag älskar dig Axel!

Och imorgon är det skolstart, start på något nytt i livet. Det känns alltid så, som att man får en ny chans liksom.... hittills har jag väl inte totalt misslyckats med något år vad gäller skolan, men det gångna året har jag verkligen bara varit lat och naiv. Året som kommer ska jag fullständigt skita i alla andra och bara koncentrera mig på mig själv. Ska börja med att gå i skolan en heeeeel dag imorgon. Sen blir det nån kilometer i bassängen.... och graven då förstås. Ikväll gäller det bara att försöka somna. Ska faktiskt bli lite skoj att träffa mina gamla klasskompisar igen ;D NV3B, shaaaaalalalalala NV3b!
Bara ett år kvar nu!
Fn-rollspel 08

Sagt om AnnaaPannaa..

"Du beter dig som en idiot. Du skämmer ut dig själv. Jag älskar dig."
Jag skrattade när jag läste det. Beter jag mig som en idiot? Är det så att man blir en idiot i ett förhållande, för jag känner nog ingen som sänker sig till den nivån där man börjar rota igenom mobiltelefoner, påbörja långa förhör mitt i nätterna, ringa och gråta i luren för ingenting utan att hon eller han har varit kär. Och som jag hörde på sex and the city herromdagen; Det ÄR nog singlar VS upptagna som gäller. Varför är det alltid tjejer som bråkar om killar och inte tvärtom? Ligger det i våran natur eller är det bara någon utvecklad livsstil som kommit fram i takt med att alla andra könsroller har tagit sina självklara platser?

Och sen när blev det okej att vara otrevlig och stöddig bara för att personen man pratar med visar vänlighet och underkastar sig? Det är väl rätt självklart att man ska försöka lösa situationer istället för att visa sitt stora feta ego med en väldigt konstig stolthet som yttrar sig genom kommentarer som "Jag orkar inte med dig.", "Du är så tjatig." och "Var inte så jävla svartsjuk för helvete". Tänk dig att du sitter och pratar med någon du tycker om. Personen sitter med andra personer av ditt kön och du vet att dom lyssnar. Dom här kommentarerna fäller din kärlek av efter att du har frågat enkla frågor som "Sitter du bredvid någon?" eller sagt något i andra fall väldigt kärleksfullt som "Jag är kär i dig, jag älskar dig och jag är svartsjuk för att du sover hos andra, kan du förstå det?". Jag har underkastat mig ett oräkneligt antal personer i mitt liv, alltid samma sak. Alltid samma överlägsna, suckande röst som tydligt antyder vilket jävla asspain man är. Allt detta trots att man inte säger ett ända förolämpande ord. Efter alla dessa suckar, brukar jag till slut fråga ungefär vafan det är frågan om och då bryter ju helvetet lös. Det är pinsamt för helvete! Jag vet att jag inte är världens perfektaste person men jag är fan inget trash man behandlar hur som helst.

Anna Broström är i alla fall en riktig pärla.
Dagen har jag tillbringat med henne på stan, fikat, småshoppat och ätit mat. Mycket, mycket trevligt! Tack för en underbar dag min kära vän! :)

Snart blir det sex and the city och lite chokladpudding. Hoppas på att det inte blir några fler jobbiga överrasningar om "hångel som inte betyder ett skit". Skrattretande situatuon, eller hur? Haha, jaja....godnatt!

Jag, Anna & Johan!

12 augusti 2008

Vaknade sent, eller ja.. jag blev väckt. Igår satt jag vid datorn till ca 2-3 och gjorde ingenting. Precis som på dom gamla goda tiderna ;D Hur som helst, trött var jag! Min ekonomi var lite lagom körd i botten när mamma kom in och viftade med något som såg ut som en paketavi, men icke. Det var lilla skatteåterbäringen. -Ka-tjing- Hehe.. där var man räddad! Städade övervåningen, kollade på sex and the city tills första säsongen va avklarad och sen bar det av till Donkan.. har varit en rätt lugn kväll, käkade där innan Camilla skjutsade hem mig, snäll som hon är! :)

Såå.... har inte sådär fruktansvärt mycket funderingar idag. Känner mig rätt så självsäker på något vis. Skolan börjar inom en vecka och jaa, jag är fortfarande dumpad, men numera ser jag det inte som något väldigt negativt. Det var en mycket mognare Michael som dök upp och tog ansvar för sitt beteende och jag ska bara vara glad att jag slapp ta tag i det. Det känns bra..

Nu ska jag ta en efterlängtad dusch, skrubba mig ren. Sen blir det nog lite chokladpudding och grädde framför Sex and the City! Mycket härligt :) Hej så länge!
 
En kväll med Una och tvillingarna i Oxford.

Ilska och svartsjuka..

jag vet, jag skulle inte skriva om eländigeheter. Men det finns något i mitt liv just nu som väcker seriösa självmordstankar, alternativt att mörda någon annan. Så här är det:

Ännu en brud, jag säger ännu en. Hon är inte den första men förhoppningsvis den sista. Hon är kär i min stora kärlek, och "det är inget hon kan rå för." -Nej, men min "stora kärlek" kan. Det är ju han som får dem att falla och jag vet att han gör det med flit. Ärligt talat, nu vill jag prata med någon. Jag vill inte hålla det här inom mig längre. Alltid har jag tänkt att vårat förhållande är något som ingen annan har med att göra, men uppenbarligen det tjejer från alla möjliga håll och kanter som har fått tagit del av något som tillhörde mig. Och jag är inte arg på dem, jag är bara väldigt matt och iskall. Älskling, du har härdat mig.... men du har inte gjort mig svagare för dig. Tvärt om, allt eftersom tiden går och jag upptäcker och får reda på saker så tycker jag bara väldigt synd om dig. För den dagen jag går kommer jag inte vända mig om och jag vet att du älskar mig. Jag älskar dig också, men det är en annan kärlek nu och så kommer det att vara tills du antingen väljer bort mig från ditt liv eller väljer bort henne. Du har fortfarande tid att tänka. Lite tid.

Sex and the city gör mig stark! Jag har liksom levt i min bubbla alltför lång tid nu med moral som styr mig osv. Och när jag satt där och grät igår, när jag fick en av alla panikångestattacker och han sa att "Du borde vara mer självisk, som jag" då förstod jag hur rätt han hade. Fyfan säger jag, om ett år. Då bryter jag mig loss från alla onda cirklar av skuldkänslor och depression. Jag ska bli fri och oberoende och jag ska aldrig mer låta någon komma så nära in på livet som han har gjort! Jag säger inte att det inte finns dem som kan ersätta honom, för det gör det säkert.. men det är inte värt alla sömnlösa nätter. Så, jag ska leva som Sarah Jessica Parker så gott som det bara går. Stör mig inte! :D

Sommarkänslor & andra eländigheter

Haha nejdå, skämtosido; från och med nu blir det mindre deppläsning för er. Jag ska nämligen testa metoden att skriva av mig och även ta med de roliga sakerna. Jag ska faktiskt försöka få den här bloggen att huvudsakligen bestå av glädje. Problemen ska jag försöka få att framstå som lite skrattretande, nästan roliga, eftersom det är sättet jag faktiskt tänker på dem själv. Namn ska jag försöka att lämna ute....

Hörrni, alla tjejer. "Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra!" Så FÖRSÖK att inte falla för killar som är upptagna. För jag VET att Ni känner samma ilska och hopplöshet som jag. Sa inte jag just att det här skulle bli en rolig blogg? -Jo, och så är det fortfarande! Jag skrattar. Numera skrattar jag åt hur dum jag är! Jag säger är, för jag har inte lärt mig något mer än att det gör ont att vara kär, men det visste jag innan. Shame on you, shame on me, så att säga! Såååå från och med nu SKA energin gå åt till att bry mig om personer som förtjänar min förbannade hjälpsamhet! Jag är nog fan den snällaste personen jag känner ;D

"At the end of every week each one of us becomes a freak ;)" Det blir jag, Amanda och Erik som åker och försvinner in i fyllans dimma den kommande veckan! Jag ska vara så lycklig och glad att det väger över allt skit som jag har varit med om hittills i sommar! Jag har jobbat som ett litet as och knappt hunnit njuta pga av en massa idiotiska händelser. Någon gång i framtiden kanske även jag kan njuta av singellivet och allt vad det innebär. Men till alla er som tror att jag kommer kasta mig över första "bästa" kille nu bara för att jag är singel så kan jag bara berätta att ni förmodligen har fel. För kärleken finns kvar, det gör den verkligen, fast den inte borde. Känslorna är fastetsade i hjärtat, varför är det så? Jaajaa.... så jag pysslar med packningen, fastnade här när jag kände att jag var tvungen att bubbla lite om mina känslor och tankar, hihi!

PIP- Putte i Parken.
Mycket lagom och mycket glädje! Dock har jag sovit allt för lite dom senaste dygnen så det har blivit lite dimmigt, trots att jag bara lyckades hälla i mig 2 och en halv öl igår! Har seriöst slavat på donken varenda dag i två veckor!

På tal om McDonald's....
Ge fan i att tracka ner på donkanpersonalen! Vi är för helvete också människor?! :P Jag vet inte hur många gånger jag har hört tjejer, framförallt tjejer, som går i närheten av mig när jag är i full fart med att torka upp deras ketchupgrafitti på borden och sopa upp deras servettkonfetti. "Åhh dom är så JÄÄÄÄVLA dåliga på det här stället!" "Fan va äckligt det var, vad fan gör dom med maten?!" Gå någon annanstans och käka då för helvete!
Och i förrgår kom ingen mindre än Magnus Uggla i DT:n. (McDriven) Han beställde fyra glassar; två naturella och en med mycket chokladsås och en med pyttelite. (Vilket jag senare fick veta betydde 2 droppar.) Väl framme i första luckan klev han ur bilen, ställde sig med armarna i kors och viftade med något jävla guldkort och sa att han skulle ha allt gratis. Han lät oss även veta att han planerade att få 12st cocacolaglas, gratis. Emma W verkade lite lagom förvirrad och hämtade skiftledaren, Emma A, som efter en stöddig diskution sket i vilket och gav den tydligen inte så rika "rockkungen" Uggla tillåtelse att köra fram till mig i andra luckan. Jag, som inte visste något alls om hans uppkäftighet var lika trevlig som vanligt, om inte trevligare, och frågade snällt om chokladsåsen dög på glassarna. Det var maxat på den ena och minimalt på den andra. Men det dög inte. Så jag gjorde nya. Dessutom skickade jag med dom gamla bara för att dom inte skulle gå till spillo så att säga. Sen kommer Emma med colaglasen och förklarade situationen och jag blev lite lagom irriterad men visade inga tecken. Han böjde sig ut och frågade vad vi hade för leksaker till Happy meal. Jag förklarade att det var ett litet rosa armband som pep när man tryckte på det och ett sånt skulle jag langa ut tyckte han. Jag förklarade att ett sånt kostade 20 kr men gav ut den ändå efter att jag hade fått största mördarblicken och en nick av skiftledaren! Till saken hör att det inte fanns några barn i bilen, därimot hans eget band plus några andra nobodys. Han om någon borde väl för fan betala för sig!! Skäms på dig Magnus Uggla! Jessica Ivarsson kom till mig på kvällen och vi åkte och glutta på honom, inte lika förtjusta som vi kanske skulle ha varit om han hade varit ödmjuk;P.

Ikväll blir det jobb. Börjar 23 och slutar 03:30. Härligt! Ska packa nu för imorgon bär det av! Hej så länge!

(Kommentera om någon har lust att hjälpa mig att göra en lite mer personlig design på bloggen, tack! :) ) Magnus Uggla, PIP Karlskoga 31/7-08

RSS 2.0