Kura ihop er i höstmörkret..

tänd lite ljus, drick varm choklad och bädda ner er tillsammans med den ni älskar framför en film eller brasa, för nu är det höst på riktigt! Och jag blir så glad! Jag har aldrig mått så bra på en höst på flera år känner jag och det är så skönt! På något vis känner jag mig trygg i mig själv numera.
 

   Så vad händer? Jo, skolan rullar på. Det är skola i stort sett hela dagarna för att sedan ta sig hem och lägga sig och äta framför tvn eller lyssna på "Luftslottet som sprängdes". Såååå bra! Känner mig hyfsat tillfreds.... har köpt en del nya kläder och ekonomin är rätt stadig. Det går okej i skolan, träffar vänner oftare än förut.. vet också var jag har Micke numera vilket gör mig otroligt avslappnad! Ska för övrigt tillbringa min helg hos honom. Han har lovat att skämma bort stackars lilla mig ;) Hihi, nejdå.. men det ska bli väldigt skönt att bara krypa ner i sängen och glo på film. Endast resa sig för att äta eller gå och köpa godis, och allt är precis som det ska vara! ;)
  Imorrn blir det fysik B prov också.. känns rätt okej med tanke på att jag nästan är klar med mina repuppgifter.. men vi får se! :)
  Ska dansa imorrn också.. kör både street och jazz nu och ÄNTLIGEN är man tillbaks på banan när det gäller såna aktiviteter! Blir uppvisning den 15 nov på valsverket i Dfs, välkomna! :)
  Nästa vecka blir det att guida små barn med Rebecca på Universeum i Gbg, hjärtligt välkomna dit också!


Ni får ursäkta, men är inte särskilt taggad på att skriva.. har ingen inspiration så de blir lite lamt! :P Men innan jag lägger ner ska jag bara säga en sak.....


AYIA NAPA!! 25 maj!! SHAAALAALALAA
hahah ;D "hare gött" som micke skulle ha sagt ;)


Mycket händer,

en sak är i alla fall säker. Mitt liv är sällan fritt från händelser. Det är dock inte alltid så kul att vara jag, men jag kämpar för att en dag kunna leva med bara mig själv. Just nu klarar jag det inte.
  Ibland klarar jag mig helt ensam, vet du när det är? Det är när jag vet att jag kan ringa dig vad det än gäller, när jag vet att du älskar mig trots mina ångestattacken och svartsjukebråk, när du älskar mig villkorslöst. Nu är en sådan tid. Nu tvekar jag inte. Jag vet att du skulle välja mig framför alla dom där andra  som kommit och gått i ditt samvete. Det är nu jag klarar mig själv.. men det är som jag en gång i tiden brukade diskutera med Madde, "Man saknar inte kon förr än båset är tomt." När man sedan står där som ett fån, inser att man har givit allt för lite uppmärksamhet, att man bara utnyttjat sin älskade som ett objekt att älska, bli älskad av, ringa om allt och inget när det passar en själv, funnits där endast för sakens skull. Nu är det andra tider mina vänner.


  Nu bär det av till dansen hörreni, Extremt roligt och svettigt. Det blir nog någon form av uppvisning inom en SNAR framtid. Hej så länge!

RSS 2.0