Smutskastningens verkan, håll käften när vi festar!

Ta det här för vad det är, döm inte.. det hjälper inte nånstans.

Vi "skadade gods" som Emil säger har en tendens att leva ut det vi "missade" i det fasta, mysiga, säkra men även instängda och tråkiga förhållande som vi en gång gjorde slut på, för vi ska komma ihåg att även om det känns förjävligt och ensamt efter ett uppbrott så fanns det starka anledningar till att vi faktiskt gjorde slut. Vem skulle ge upp ett lyckligt föralltid om det verkligen inte var värt friheten?

Och tro det eller ej men det är jobbigt för oss också, men istället för att stänga in sig, grubbla, käka lyckopiller och gråta till gamla kärlekslåtar kan man utnyttja friheten till att göra saker som man verkligen vill. Jag ville bara leva lite på gränsen, skapa lite ungdomsminnen och skratta åt mina misstag.. det som ni äldre killar redan har gjort i åratal. Och det har blivit mycket, det har det. Men vi är vettiga brudar som hjälper varandra åt rätt håll. Så när vi blir "upplysta" om att dom är oroliga, att alla är oroliga, att vi inte kan ta hand om oss själva och att det håller på att "gå utför" så förstörs allt det roliga med friheten i det liv vi just nu lever. Jaja, ni menar väl, ni vet bättre för ni är äldre.. men vi kommer dit vi också, den dagen vi vet bättre när vi är äldre. Men inte fan blir vi klokare av att få höra hur misslyckade vi är, hur vi har gått upp i vikt osv. För tro mig, vi såg dom där kilona låångt innan ni gjorde det.

Och våga bara smutskasta! Det kommer slå tillbaka!

.....

imorrn blire inryck, sitter i ett rum fullt med tvättade kläder, opackade prylar och diverse prylar till projekt som ska göras klart någon gång under dagen. Känner en stark lust att lägga mig framför satc med något gott att tugga på, men ska packa lite först och organisera morgondagen. Det här ska bli riktigt spännande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0