Världens vackraste sommarkväll

Sitter fortfarande i pyjamasbyxor med skakiga händer och en vidrig smak i munnen som aldrig tycks försvinna. Om jag fick spola tillbaka en ända dag bortsett från när Axel dog, så skulle det fan vara igår. Jag vill inte ens prata om det. Jag kan inte ens prata om det för det är precis svart. Jag är vettskrämd, det har ju aldrig hänt förr! Jag känner mig som en dålig människa, som om jag har begått världens brott men det var väl bara en karatefylla antar jag. Aldrig mer, fyfan. 4000-kronorsmobilen va borta när jag vakna, visakortet gick upp i rök igår och tydligen har någon försökt ta ut pengar ifrån det men min kära Anna lyckades spärra det ca 2 min innan. Jag har en konstig bild i huvet av att jag trycker in koden på jättestora knappar, men jag kan väl för fan inte ha varit så dum att jag sagt koden till nån ?! Legget är borta och min älskade rock n'bluejacka försvann innan jag ens kom ut från krogen. Tacka vet jag förstående krogpersonal. Imorse ringde en kille till mamma från min mobil och berättade att den låg kvar där. Halleluja! Då återstod bara några problem. Jag ska till USA på onsdag, och utan visakort kan det bli rätt jobbigt. Fick mitt nya visakort i tisdags och lyckas alltså slarva bort det på onsdagnatt. Men min kära mamma ringde några värdefulla samtal och förklarade krisen för banken som lovade att göra allt dom kunde för att skaffa ett nytt kort så snabbt som möjligt. Dom ringde tillbaka strax därefter och kunde lova mig ett nytt kort tills på måndag. Jag älskar handelsbanken<3 På akuten kunde dom konstatera att jag hade mycket alkohol i blodet (ååååfaan) och tack o lov inga vanliga droger. Men hon kunde inte lova att det var någon annan partydrog som smugits ner i den där sista svindyra redbulvodkan. Jag vill ärligt talat inte veta.

Jag har iaf världens bästa kompisar som hjälpte mig igår, spärrade kort, fixade skjuts, följde med till akuten, letade jackor och fixade hem mig till Karlskoga. Känner mig lite för gammal för att hålla på såhär, i fortsättningen ska jag vara spiknykter. På sin höjd kan det bli en folköl på midsommar, men naaada annars. Jag är fan inte värd att få åka till LA efter det här, men mina kära curlingföräldrar har redan bestämt sig. Usch vilket jävla dygn.

Födelsedag nummer nitton

Tack vare facebook är det fler och fler som vet när man fyller år, kanske inte lika personligt som annars, men det värmer i hjärtat att få så många gratulationer ^^ Kommer från alla möjliga håll som man aldrig hör av annars och det känns bra! Har inte gjort något vidare av dagen. Umgicks lite med mamma på förmiddagen. Vi handlade lite och lagade spagetti & köttfärssås som jag har varit sugen på sen jag minns inte när. Sen fick det bli en promenad med Freddie. Jag litade på honom en sväng och lät honom springa lite i skogskanten själv, det gick jättebra hela vägen fram till Tower Beach. På vägen tillbaka vädrade han tik och stack som ett skott och ofredade en stackars man och hans jättefina tik. Jag skämdes ihjäl. Hundjävel. Kopplade honom och gick låångsamt hem så han fick smaka på makt! haha nee men han e söt..

Resten av dagen spenderade jag framför datorn och i trädgården. Letade efter mitt kubb i en halvtimma utan resultat. Blev arg som ett bi och tröståt med Becca på McDonalds....och MAX(A) Ska aldrig underskatta sällskap igen.

Tack för närmare hundra gratulationer idag! Den sista jag fick var av lille Mikey, han ritade en fin bild till mig^^
Natti!


State of mind

Har spenderat halva helgen med Madde. Vaknade med träningsvärk i magen, va länge sen jag skrattade så mycket! Känner mig helg förändrad i huvet efter allt den här helgen. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men ibland får jag såna här helomvändningar. De kanske beror på vädret eller nåt.. men jag har ju varit glad den senaste tiden. Och det är jag fortfarande, men nu känns det nästan lite övernaturligt. Madde har som vanligt kvar sin underbara musiksmak och har introducerats till två låtar som jag inte kan sluta nynna på: Bruce Springsteen - I'm on fire och Pixie Lott - Here we go again. Tänkte på det här senast i veckan, att när man har tjatat ut en riktigt bra låt sörjer man nästan känslan man fick första gången man hörde den. Jag sörjde Lady Gagas låtar, men nu ska jag försöka att inte tjata ut dom här nya ^^ haha

Var på Kings och spelade BlackJack igår. Fyfan va seg jag var. Ska aldrig mer dricka dan innan det jobbet. Man måste ju vara med till 150 % och jag kan sätta mitt huvud på att jag räknade fel till deras fördel nån gång. Det värsta som finns när jag sitter där är  när det dyker upp nån spelare som inför dom andra påpekar mitt sätt att spela hela tiden. När någon är tveksam över en summa så räknar jag om den högt för att både för min och deras del vara säker på att det blev rätt. Ofta har dom räknat fel, och då är det ingen som säger nåt. Men dom gångerna jag gör det ska det kommenteras: "Lilla gumman, det går nog bättre när du har fått spela ett tag". Det är ofta småspelarna som gör det, dom som inte är där för att spela utan för att visa upp sig och jävlas. Borde sluta spela med 20marker haha. Kassarapporten blev en katastrof. Fick göra om den en gång och har fortfarande inte lyckats reda ut alla summor. Inte så jävla enkelt när man sitter där klockan 3 på natten och är bakfull och hungrig, så de så!

Men jag är glad ändå. Mamma o pappa kommer hem snart. Vill ha hemlagad mat, med en stor sallad och dricka ramlösa. Spagetti & köttfärssås eller nåt annat matigt. Ska bara försöka städa undan helgens alla spår och sluta krypa på väggarna, så kanske man kan slappna av sen ^^

Alealejandroo

"She's not broken
She's just a baby
But her boyfriend's like a dad, just like a dad
And all those flame that burned before him
Now he's gotta firefight got cool the bad

You know that I love you boy
Hot like Mexico, rejoice
At this point I gotta choose
Nothing to lose

Don't call my name
Don't call my name, Alejandro
I'm not your babe
I'm not your babe, Fernando

Don't wanna kiss, don't wanna touch
Just smoke my cigarette and hush
Don't call my name
Don't call my name, Roberto

(Alejandro
Alejandro
Ale-ale-jandro
Ale-ale-jandro) x2"

Sitter för mig själv och är euforisk, vill dricka öööl med Sabina! haha Fick sån lust med det efter att ha pratat med henne nu i några dagar. Vi fick ju knappt tillfälle att gå ut tillsammans sen jag fyllde 18 så vi har lite att ta igen i sommar och jag längtar sååå! Längtar över huvud taget efter lite bättre väder. Har varit sugen på kubb, grilla och öl sen jag minns inte när! Kan det inte bara bli sommar nu? :D
Dagen har bestått av ingenting i princip. Lyckades komma iväg och träna lite, sprang en bit och gymmade armarna tills dom blev spagetti. Sen tänkte jag åka hem och duscha, käka och hitta på något. Men jag duschade, käkade och somnade! haha lyckat.. Har liksom inte fått tummen ur att höra av mig till någon det senaste.. Å ena sidan vill jag komma ut och göra något, men å andra sidan kommer jag på att jag är för trött eller nåt.. Alltid! Skulle vilja fira lite i helgen också. Fyller ju på måndag.. men jobbar lördagnatt så får försöka fira lite lugnt.
Och nu när jag sitter här och lyssnar på gammal aulanmusik kommer jag och tänka på Madde ^^ Glömmer aldrig alla miljoner timmar vi satt på var sitt armstöd på hennes bäddsoffa och tittade ut genom fönstret på noravägen och hade massa konstiga lekar för oss. Saknar det faktiskt :)

Men snart kommer förmodligen Becca och räddar mig ur ensamheten.. måste vara hundra år sen hon va här sist ^^ hejhej!

Mitt-i-natten-aktiviteter :D

Vad man än gör på natten så känns det bra, därför man har ju inga andra förpliktelser liksom? Hela dagen har passerat och det ända jag har gjort va att åka till coop o köpa nuggets. Känt mig skitstressad hela dan för att jag inte har gjort något, å andra sidan har jag inte behövt göra något! Men aa ni fattar.. men så helt plötsligt blev det kväll och helt plötsligt var det okej att ligga vid tvn och dricka saft utan att bry sig ^^ Det är ju inte som att det finns nåt vettigare att göra. Bara en tanke ^^

Såå nu går 2 & 1/2 men och snart börjar Jims värld.. vilket betyder sängen för min del. Beck går på tv1000 men överväger att skippa den nu när jag sover ensam i huset. Blir så löjligt mörkrädd när jag är ensam ^^

Idag fick jag världens bästa födelsedagspresent i förskott!! Visste om det innan, men känns liksom mer som jag fick den idag. För det var idag vi köpte flygbiljetten till Los Angeles!!!! :D haha helt sprallig över det, trots att jag inte blir borta så länge ^^ Vill bara UPPLEVA Los Angeles, glida omkring och bara leva. Tänker Sabina lösa guideandet, hon lär ju vara expert vid det här laget och jag saknar henne så himla mycket ^^

Men nu vill Mikey ha sitt "nattinattsamtal" ;) så det bidde ett kört inlägg. Usch jag hatar folk som gör vad jag just gjorde. Kommenterade att det man läser är ett inlägg, eller när någon säger "hej bloggen" eller över huvud taget påpekar sitt eget skrivande. Ungefär som att säga "filma mig" i en film. Man förstör hela grejjen.. pappa gör alltid så. "Gå bort där nu så filmar jag er.." När man kollar så hör man pappa säga det här och så ser man sig själv verkligen SPELA intresserad av saker. Haha vet inte om känslan kom fram rätt där, men aja..
GONATT

Konstig dag..

Kunde inte sova imorse, låg och vred mig i timmar. Jag är fortfarande trött som fan men pulsen går i hundratjugo eller nåt, så kan inte slappna av. Tog en långpromenad med Freddie imorse och försökte blåsa huvet tomt. Det är svårt idag. Allt är svårt idag. Om jag bara inte hade varit så förbannat sällskapssjuk så hade det kanske gått lite bättre att gå vidare. Men jag behöver närhet nu, en stoor & mjuk kram och ett glas o'boy.
Va på statt igår, kors i taket! Det ända jag känner inför den kvällen är obehag. Antar att det är fyllan som gör det, men jag var verkligen bara väldigt full och jobbig! haha! Hade kunnat skippa den kvällen tror jag bestämt.. suttit hemma med fruktsallad och en go film. Men det får bli några såna kvällar i veckan istället! Kommer bli en hel del jobbande, planerande och så mycket träning som möjligt. Idag hoppar jag träningen. Tänker äta ett wienerbröd eller hur det stavas.. och bara ta det lugnt! hejdåå

Singellivet?

Aa jag vet inte vad jag är, känns illa att säga att jag är singel.. men det är väl det jag är? :P haha

Något jag har lärt mig dom senaste dagarna är att det sällan räcker med ett par ögon. Jag har alltid trott att jag vet bäst, att jag aldrig behöver någon annans åsikt, men det har visat sig ovanligt idiotiskt att försöka diskutera med sig själv i svåra situationer som jag aldrig upplevt förut. Jag tror att jag har mycket bra och förnuftiga svar att ge på alla frågor, när någon annan stället dom, men när jag själv sitter där behöver jag någon annan som säger allt jag tänker. Och med risk för att låta lite klyshig vill jag bara ge ett stort tack för allt ni har sagt till mig det senaste. Det har hjälpt<3 :D

I övrigt skiner solen och har gjort nästan varje dag det senaste. Jag är en sån där säsongsdeppare, men på våren & sommaren är jag mig själv :D Vilket betyder att Sverige inte är det land jag till slut borde bosätta mig i ^^ Har fått stå i köket massor på donken vilket har gett upphov till en hel del blåsor och brännskador på händerna. Ser lite emo ut nästan.... Tänker på Emelie på jobbet varje gång jag bränner mig, och hennes röst ekar i huvet : "Äh, bränner man sig är man orutinerad!" haha, ja e väl de ;D

Och även fast jag har jävligt svårt att bryta kontakten med min älskade vän så ger jag åtminstone mer tid och tanke åt mig själv. Jag har slutat involvera någon annan när jag ska göra saker. Vill jag göra något, så gör jag det! Det är en frihet jag har saknat, men förmodligen kommer att tröttna på ganska snart. Jag är ett riktigt flockdjur ^^ Men träningen går långsamt framåt. David på jobbet tipsade mig om googlemaps, så ääääntligen kan jag mäta ut en joggingslinga på dom 5km jag behöver. Igår blev det jogging hela vägen till Bofors, runt Bofors, och tillbaka. Fick håll dom sista 200 metrarna, kändes rätt värdelöst att stanna när jag sprungit så långt redan så sprang på LITE snabbare än på löpbandet. Det handlade om sekunder, men ändå :D haha

Jag är jäävligt taggad inför sommarn i övrigt. Har massa kul planerat:
  • Los Angeles med Sabina & Ann-Louise !! Så sjukt taggad så de e inte sant! Gäller bara att spara en massa pengar, men får helt enkelt offra aprillönen till det! :P
  • Midsommar på Ellös! Har inga förväntningar direkt haha, men hoppas på varmt väder och kul sällskap? :D
  • Gotland i juli, det är nog det jag längtar till mest haha! För då är Sabina hemma och det var så lääänge sen vi lekte i den svenska sommaren ^^
  • Lumpen i augusti.... jag är rädd! haha
Men jag tänkte börja med att fylla år. Jag vet att jag får ett set med silverbestick och resan till L.A av mamma o pappa <3 Det ända jag kan komma på att jag önskar med är en ipod eller en bättre mp3. Det ska vara liten, bra kvalitet, gärna nån söt färg (LILAAA!!) och med "inear-hörlurar". Om någon vill överraska mig ännu mer är en pulsklocka, löpartights eller presentkort väääldigt tacksamt ^^ Tänkte EVENTUELLT baka en tårta och bjuda över mina vänner på en bit ;) haha, men tänker inte fira med alkohol. Det är överskattat :P fyller ju på en måndag i år dessutom.

Nu ska jag ner till Colluseum och skaffa nytt keycard, mitt gamla är som bortblåst. Hejdåå

RSS 2.0